BlendJet

Motorul electric puternic de 7,4W rotește cele 6 lame din inox cu o viteză de 22.000 rotații pe minut.

Bateria de 2000mAh permite prepararea a 10-12 băuturi, încărcarea bateriei este foarte simplă, prin portul USB. Blenderul se încarcă complet în cca 2 ore.

Acest blender puternic cu 6 lame din inox, cu un motor puternic și o baterie durabilă, mixează toate ingredientele tale preferate. Mixează toate tipurile de fructe, legume, cereale, nuci și chiar gheața

Oferta valabila in perioada 14 Octombrie - 1 Noiembrie

Practic

5/5
Pret redus de la 179 lei !!!
Oferta valabila in perioada 14 Octombrie - 1 Noiembrie

Cu blenderul portabil îți poți prepara orice băutură astfel îmbunătățindu-ți calitatea regimului alimentar. Îți poți pregăti un smoothie, o băutură proteică după antrenament, un suc sănătos bogat în vitamine sau chiar un cocteil. Mărimea blenderului este ideală pentru drumeții deoarece nu este mai mare decât o sticlă obișnuită, iar datorită mânerului din silicon, îl vei putea purta oriunde mai ușor.

Curățare

5/5

Pret redus de la 179 lei !!!

Oferta valabila in perioada 14 Octombrie - 1 Noiembrie

Blenderul se curăță ușor, deoarece se curăță singur. Niciodată nu va mai trebui să curăți blenderul, doar torni apă și îl pornești. Blenderul va forma un vârtej care-l va spăla în câteva secunde, astfel blenderul va fi pregătit pentru următoarea uilizare.

Portabil

5/5
Pret redus de la 179 lei !!!
Oferta valabila in perioada 14 Octombrie - 1 Noiembrie

Imaginează-ți că îți poți prepara o băutură sănătoasă și proaspătă oriunde și oricând. Cu acest blender portabil puternic acest lucru este posibil, deoarece îl poți purta întotdeauna cu tine. Îl poți folosi în calitate de blender sau sticlă și poți savura băutura ta sănătoasă oriunde, nu doar acasă. Blenderul se încarcă prin cablul USB și poți prepara până la 12 băuturi doar după o singură încărcare

Imi place, il folosesc zilnic de dimineata. Recomand.
Nico
Mamica
Sunt incantata de aparat. Este ușor de utilizat și compact. Recomand cu incredere sa aveti asa ceva in bucatarie, Piureurile sunt gustoase.
Andreea
Jurnalist
Am cumpărat acest produs mai mult ca sa-l încerc, dar am avut surpriza să fiu foarte mulțumită de el. Este potrivit pentru călătorii, cu o încărcare l-am folosit de 9 ori.
Delia
Instructor
Recomand blenderul celor care călătoresc. Multumesc pentru seriozitate
Alexa
Asistent
Call Now ButtonComanda Online