Ne cunosti?

Ne face o deosebita placere sa iti furnizam toate informatiile despre compania noastra si scopul magazinului online LMAG.ro. Afla totul in randurile urmatoare...

VODIXAD SRL este o companie romaneasca inregistrata in anul 2008. Am pornit la drum in perioada pandemiei de Covid-19 cu scopul clar de a asigura persoanelor fizice si juridice toate produsele necesare la un click distanta.
Calitatea serviciilor furnizate de VODIXAD SRL prin intermediul magazinelor online LMAG, TeeZ si LumaShop este la cel mai inalt nivel, dorindu-ne sa oferim rapiditate in livrare si produse cu cel mai bun raport calitate-pret.

Ne dorim parteneriate pe perioada lunga cu toti clientii nostri bazate pe incredere, seriozitate si profesionalism, de aceea va stam alaturi la orice pas.
In prezent, compania noastra va pune la dispozitie peste 10000 de articole din stoc, dintr-o gama extrem de variata; puteti gasi telefoane, tablete, televizoare, echipamente profesionale de securitate, audio-video, produse de ingrijire personala si pentru copii, articole sportive si decoratiuni, precum si mobilier si echipamente de climatizare.
Iar planurile de viitor ale companiei sunt de extindere continua pentru a putea acoperi o plaja cat mai mare de produse pentru nevoile dumneavoastra de zi cu zi.

01
Detalii despre companie

Informatii juridice

Nume companie: SC VODIXAD SRL
Cod Inregistrare Fiscala: RO 43035762
Nr. Reg. Com: J09/572/2020

Sediu social:
Strada Bisericii nr 10, loc. Pitulati, com. Scortaru Nou, jud. Braila

Adresa depozit:
Strada Emil Racovita nr 70, Voluntari, Ilfov, Romania

02
Detalii conturi pentru transferuri

Informatii bancare

Compania VODIXAD SRL accepta ca metoda de plata transferul bancar prin OP pentru toate comenzile ce depasesc valoarea de 100 lei (tva inclus), dar si pentru comenzile plasate de persoanele juridice si institutii publice. Prin urmare va punem la dispozitie in randurile ce urmeaza detaliile bancare unde pot fi facute platile in functie de calitatea pe care o aveti:

1. Pentru persoane fizice si persoane juridice, va rugam sa folositi urmatorul cont bancar:

Nume banca: Raiffeisen Bank
IBAN: RO14 RZBR 0000 0600 2272 5107
Sucursala: Colentina, Bucuresti2. Pentru institutii publice va rugam sa folositi urmatorul cont bancar deschis la Trezoreria Braila:

Nume banca: Trezoreria Braila
IBAN: RO60 TREZ 23F6 5060 1200 530X
Sucursala: Braila

03
Cum ne poti gasi

Informatii de contact

Pentru ca ne dorim sa fim alaturi de toti clientii nostri iti prezentam mai jos programul nostru de functionare si toate metodele de contact. Nu ezita sa intri in legatura cu VODIXAD SRL.

Program functionare
Receptie comenzi online: Non-Stop
Suport tehnic si comenzi telefonice:
Luni - Vineri: 09:00 - 20:00
Sambata: 10:00 - 15:00
Duminica: Inchis

Cum ne gasesti?

Telefonic / WhatsApp: +40 742 117 767
E-mail: magazin@lmag.ro
Folosind oricare din conturile sociale LMAG.ro prezentate pe tot parcursul magazinului nostru.

Main Menu Category Menu Detalii contact
Ce vrei sa gasesti astazi la LMAG ?